Sådan finder du det du søger på lex.dk

På lex.dk er der i alt 11 værker. Når du søger på sitet, får du altid resultater fra alle værker.

Der er to former for søgning. I begge tilfælde skriver du et søgeord i søgefeltet.

Artiklerne vises med deres overskrift og med navnet på det værk, de findes i. Men lex.dk har flere artikler, hvor ordet "Løgten" indgår.

Liste med artikler

Når du skriver dit søgeord, foreslår lex.dk fem artikler, du kan læse. Du kan vælge en af mulighederne ved at klikke på den.
Skriver du “Løgten” i søgefeltet, kan du vælge mellem fem artikler:

Løgten (TRAP DANMARK)

Løgten (DEN STORE DANSKE)

Løgten Mark (DEN STORE DANSKE)

Løgten Mark – boplads (TRAP DANMARK)

Løgtens historie (TRAP DANMARK)

Løgten (TRAP DANMARK)” ligger højt i søgeresultatet, fordi søgeordet passer 100% med artiklens overskrift. Mens artikler der blot nævner "Løgten” ligger længere nede på søgeresultatsiden.

Søgeresultat

Skriver du “Løgten” i søgefeltet efterfulgt af et tryk på Enter-tasten, får du aktuelt 29 artikler, der alle indeholder ordet “Løgten”. Blandt de første ti artikler i søgeresultatet er de samme artikler som ovenfor, og nederst i søgeresultatet kan du komme videre til de næste 10 artikler.

Søgning i et værk

Hvis du har søgt på “Løgten” og har valgt “Løgten (Trap Danmark)”, er du kommet ind i ét af 11 værker på lex.dk. Herfra kan du også søge.

Når du i værket Trap Danmark skriver “Løgten” i søgefeltet, får du de samme fem muligheder som ovenfor, men den første artikel, der tilhører værket Trap Danmark, har ikke en parentes med værk i listen.

Løgten

Løgten (Den Store Danske)

Løgten Mark (Den Store Danske)

Løgten Mark – boplads

Løgtens historie

Skriver du “Løgten” i søgefeltet i værket Trap Danmark efterfulgt af et tryk på Enter-tasten, får du aktuelt 29 artikler i søgeresultatet. Resultater fra det værk, du søger fra, bliver prioriteret højest. Du kan således koncentrere dig om fx Trap Danmark.

Foreningen lex.dk’s medlemmer

Foreningen lex.dk er stiftet af: